Welkom bij Hamstery Phaléne!

Laatste nieuwtjes te huize Phaléne:

18-02: Het V1-nestje is geboren!

Op 18-2 is het V1 nestje geboren! Nu moeten we de spannende en kritieke 14 dagen wachten tot de oogjes openen.

27-11: Alle U1-ukjes zijn verhuisd naar hun nieuwe baasjes!

Ook dit nest zijn alle kleintjes weer voorzien van hun forever home en blijft Jelly Bean bij mij wonen!
Het waren weer stuk voor stuk lieve kleintjes en ik ben erg blij met de dominant spot nakomelingen die ik nu van Gert en Buttercup heb!

2-10: Dierendagshow Ulft

Deze editie bij Kleindierdagshow in Ulft heeft Hamstery Phaléne meegedaan met enkele kortharige hamsters.

243986087_1433999926986383_1155210848321388806_n

20-9: Afscheid Yavin

Vandaag hebben wij afscheid genomen van onze lieve, knappe kerel Yavin. Door de gevolgen van een verstopping hebben wij hem in laten slapen... Yavin mocht maar één jaar oud worden.

Leuk dat je even een kijkje komt nemen op de website van de Hamstery.

Hamstery Phaléne is een hobbymatige showfokkerij voor Syrische hamsters. Phaléne is Frans voor nachtvlinder, een erg toepasselijke en mooie naam die ik mijn hamsters graag meegeef. Er wordt vooral gefokt met langhaar. Af en toe heeft de hamstery ook korthaar, maar hier wordt niet op gelet. Momenteel focust de hamstery zich op dove (driekleur/dominant spot), honing en combinaties op zwart of oranje. Het is de bedoeling om dominant spot meer terug te brengen en dove uiteindelijk ter erkenning te stellen. Dankzij de combinatie tussen recessieve en dominante genen kan er afhankelijk van de combinatie dus aardig wat uitrollen. Wij selecteren dieren die goed op elkaar en op mijn lijn aansluiten, maar dat betekent niet dat elk nest dezelfde kleuren heeft

Houd je ons op de hoogte van de vorderingen?

Jazeker! Op de Facebookpagina worden regelmatig updates gegeven, ook op de pagina op Instagram kan je ons volgen! Ik vind het belangrijk dat ik een voorbeeld ben voor mijn ‘volgers’ als fokker. Daarom heb ik niks te verbergen en durf ik te laten zien waar de hamsters zich in bevinden en welke behoeftes allemaal worden volbracht.

Waar kan ik wat vinden?

Voor informatie over Syrische hamsters, de huisvesting, verzorging, enzovoorts, kun je terecht onder het kopje ‘Aanschaf‘.
Om meer over mij te weten te komen, mijn motivatie en mijn fokbeleid kun je bij het kopje ‘Over mij‘ en ‘Fokbeleid‘ terecht!
Onder het kopje ‘de Hamsterkamer‘ kun je een kijkje nemen in de hamsterkamer, en laat ik je kennis maken met de schattige neuzen die misschien wel ouderdieren van jouw hamster worden!
Onder ‘Nesten en planning‘ vind je veel meer actuele informatie over de planning.

Voor vragen kun je contact opzoeken via een van de opgegeven mogelijkheden op de ‘Contact‘ pagina. Ook ben ik bereikbaar via de pagina op Facebook.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: